Georges Wenger never stops reinventing the cuisine of the Swiss Jura region that he loves so much. For me gastronomy is a cultural gesture- a way of expressing a region and its identity. At his table- you will find morel mushrooms- asparagus- cress- trout- rhubarb- game- truffles and wild berries depending on the season. For him the mountain plateau is the best market you could wish for. He is passionate about his country and is constantly leafing through ancient cookbooks to reinvent a contemporary cuisine inspired by tradition. This is how the -tomme au foin- a mountain cheese left to ripen in hay - which had been forgotten since the 17th century- made its comeback on his menu. In the birthplace of Swiss watch making- or watch valley - be sure to take the time to discover this great gastronomic address. The property is closed for business during the year over the following dates December 21 2009-January 21 2010. CLUB 5C- Hotel welcomes Relais and Chateaux Club 5C members with a VIP Welcome and a Discovery Privilege. Please include the Club 5C membership number in the reservation and please show your Club 5C membership card on arrival.

호텔 편의 시설

호텔 편의 시설

  • 레스토랑 
  • 아케이드/게임룸 
  • 총 객실 수 - 5 
  • 층 수 - 2 
  • 바/라운지 
  • 헬스클럽 
  • 금연 숙박 시설 
  • 스파 욕조 
  • 어린이 돌보미/활동 감독 
  • 실내 수영장 

가족 여행 편의 시설

  • 실내 수영장  
  • 아케이드/게임룸  
  • 시설 내 미니골프  
  • DVD 플레이어  

객실 편의 시설

  • DVD 플레이어 
  • 룸서비스 
  • 발코니 
  • 전화 
  • 미니바 
  • 매일 하우스키핑 
  • 헤어드라이어 
  • 비데 
  • 객실 금고 
  • TV 

근처 즐길거리

  • 시설 내 낚시 
  • 시설 내 미니 골프 
  • 시설 내 골프 
  • 시설 내 테니스 

호텔 정책

체크인

체크인 시작 시간: 15:00:00

체크아웃

체크아웃 시간: 12:00:00

호텔에서 이용 가능한 결제 수단


죄송하게도, 이용 후기 내용을 로드하는 데 문제가 있었던 것 같습니다. 다시 해보시겠어요?